Over Bulls of Schonauwen

Wij zijn een kleinschalige FCI erkende Franse Bulldogkennel in huiselijke sfeer te Houten.

Onze liefde voor de Franse Bulldog bestaat al een aantal jaren, en daarom hebben wij in 2014 besloten om deze geweldige hondjes te fokken. Gezondheid en karakter staan voor ons voorop en door onze hondjes aan een uitgebreide gezondheidsonderzoek te onderwerpen hopen wij op een gezonde manier bij te kunnen dragen met gezonde Franse Bulldogpupjes. Alle gezondheidsonderzoeken en röntgenfoto’s zijn te allen tijde in te zien.

De hondjes leven samen met ons en onze twee kinderen in huis en groeien in op in huiselijke kring. Door onze keuze om niet teveel hondjes te hebben kunnen wij aan ieder hond de een op een aandacht en liefde geven die zij verdienen.

Als u kiest voor een Franse Bulldog is het belangrijk dat u zich goed informeert over het ras. Het is een fabel dat deze hondjes bijna niet uitgelaten hoeven te worden. Dus ook een dagelijkse wandeling is voor hun heel belangrijk om hun energie kwijt te kunnen. Want dat zijn het. Energiebundels, kleine clowntjes met een sterk karakter en een klein hartje. Het is dus tijdens hun opvoeding heel belangrijk om een goede weg te vinden van een mix van strenge, consequente en liefdevolle opvoeding.

Wij wensen u veel plezier tijdens het rondkijken op onze website.

Impressie