Puppies

Maximaal twee keer per jaar fokken wij een nestje. Voordat onze dames baby’s mogen krijgen worden zij aan een uitgebreide gezondheidstest onderworpen. Denk daarbij aan Patella Luxatie, hun luchtwegen (BOS Syndroom) en uitgebreide röntgenfoto’s van hun ruggetje, nek, knieën en hun luchtpijp. Deze gezondheidsonderzoeken zijn ten alle tijden bij ons in te zien. Het is dan geen garantie dat alle pupjes altijd gezond zullen zijn want de natuur heeft nog altijd de grootste inspraak, maar wij hebben te allen tijde alles eraan gedaan om ziektes te voorkomen.

Ook het karakter speelt een net zo grote rol tijdens de fok als gezondheid. Daarom kijken wij zo ver mogelijk terug in de stamboom naar de ouderdieren. Wij willen lieve, speelse clowntjes fokken, precies zoals de Franse Bulldog is.

Maar ook de schoonheid is een belangrijk punt. Daarom zijn wij regelmatig op shows te vinden om te weten of onze honden aan het ras standaard voldoen.

Onze honden worden bij ons in de woonkamer geboren en getogen. Zo kunnen zij van geboorte af aan het leven in huis wennen. Zodra zij oud genoeg zijn mogen zij naar buiten om het gras, de buitenlucht en het buitenleven te leren kennen. Via deze weg willen wij de puppies een goede, gesocialiseerde start in hun leven geven.

Voor onze pups zijn wij op zoek naar enthousiaste baasjes die weten dat de Franse Bulldog niet alleen een schattig hondje is maar ook een heel sterk karakter is. Daarom moeten de nieuwe baasjes zich bewust zijn dat een consequente en liefdevolle opvoeding heel belangrijk is.

image (4)

Pasgeboren puppies

Lena en Bella

Op 23-1-2016 is onze Emma bevallen van twee prachtige dochtertjes.

Verwachte nesten

Op dit moment worden bij ons geen puppy’s verwacht.